Junta directiva

Presidenta: Clara Garí

Llicenciada en Història de l’art per la UB i l’Université Catholique de Louvain-la-Neuve , Diplomatura en Animation en Arts per l’Université Catholique de Louvain-la –Neuve i postgrau de Docència Universitària en Línia UOC. Clara Garí és directora de la Fundació Centre d’Art Contemporani Nau Côclea (Camallera) i del programa El Grand Tour. Des del 2008 és consultora del Màster de Gestió Cultural de la Universitat Oberta de Catalunya i de diversos cursos de gestió per a artistes com: “Autogestión. Recursos de gestión para artistas y creativos” Girona (Espai Fang) Barcelona (Escola de Llotja) Lleida (Escola D’Art). Des de fa 12 anys co-dirigeix el projecte educatiu Shantidhara Pillalu a Chimallapali, Andhra Pradesh, India. Va ser comisària del projecte “HoritzoTV perspectives d’una altra televisió possible” i dels encontres Blogs&Clubs xarxes socials i comunicació 2.0 (La Capella, Institut de Cultura de Barcelona) de 2007 a 2011. També és membre de la junta de la Plataforma d’Artistes de Catalunya. Anteriorment va ser creadora i directora del Laboratori de les Arts de la Fundació La Caixa.

Secretari: Lluís Llobet

Llicenciat en Geografia i Història per la Univeristat Autonoma de Barcelona i Màster en Pirineus, Museus i Gestió del Patrimoni per la Universitat de Barcelona. Des de l’any 1996 dirigeix el Centre d’Art i Natura de Farrera, residència de treball per a artistes i investigadors de tot el món. Algunes de les seves responsabilitats són: co-comissari del programa de beques d’art i investigació d’Unesco-Ashberg (7 edicions) i d’Art i Natura (11 edicions). Co-comissari de programes d’intercanvi amb altres centres (Cable Factory, Helsinky, Finlàndia; UFAFabrik, Berlin, Alemanya; The Tyrone Guthrie Center, Annaghmakerrig, Irlanda; Nordik Center, Dale, Noruega; Artellewa, Giza, Egipte). Co-dissenyador i co-comissari de programes en xarxa com ara: El Paisatge en l’Art Modern; Aland-Pirineus-Irlanda: una exploració mediambiental a través d’illes i muntanyes; Pirineus: Art I Ecologia al s. XXI; Frontiers in Retreat (en realització). Co-dissenyador i co-comissari de 4 edicions d’Aplec Saó (Festival d’Art Ambiental); 6 edicions de Poesia als Parcs (Festival de Poesia al Parc Natural); 4 edicions del Seminari de Morfologia (Natura, Forma i Creació). Co-organitzador de 24 edicions del Seminari de traducció poètica de Farrera.

Tresorer: Fernando González

En el sector empresarial ha treballat principalment dins de l’àmbit de la gestió i els processos productius. Vinculat a diferents associacions, ha impulsat processos col·laboratius en el territori. Des del 2009 amb funcions gerencials a la Nau Ivanow.

Vocal: Laura Fusté

Llicenciada en psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i Postgrau d’Associacions i entitats del Tercer sector per la mateixa universitat, des de l’any 2016 és Cap del Servei de Joventut de l’Ajuntament de Terrassa. Del 2003 al 2007 ha estat Responsable del centre cívic del Servei de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Terrassa i Tècnica de cultura juvenil en aquest mateix ajuntament des de l’any 2009 fins a l’any 2016.