Comissions

El treball que es duu a terme des de Xarxaprod està organitzat per comissions. Les comissions són grups de debat i reflexió que vetllen pel bon funcionament de la xarxa i són representatives de la pluralitat de veus existents dins l’associació.
 
Actualment hi ha quatre comissions actives:

Comissió de comunicació

Vetlla pel bon funcionament de la comunicació entre els membres associats i per les estratègies de comunicació externa de la xarxa. Integren aquesta comissió: Laura Fusté, Carmen Collantes, Diego Tampanelli, Montserrat Pérez i Nihal Mumcu.

Comissió d’interlocució política

Aquesta comissió té com a objectiu establir ponts de diàleg entre la Xarxaprod, com a associació representativa del sector dels espais de creació i producció, i les administracions públiques. També te cura de les relacions que estableix la xarxa amb altres ens associatius del sector cultural. Integren aquesta comissió: Ramon Parramon, Dolors Juárez, Agustí Fructuoso, Fernando González, Danilo Pioli.

Comissió d’internacionalització

Mirar cap enfora per enriquir-nos és un dels objectius d’aquesta comissió. Buscar aliances amb xarxes internacionals i donar a conèixer la xarxa i la feina que duen a terme els espais associats a nivell internacional. Integren aquesta comissió: Mireia Estrada, Clara Garí, Lluís Llobet, Almudena Manzanal.

Comissió de mapatge

El Mapatge dels espais de creació i producció de Catalunya es un dels projectes mes importants dut a terme recentment. Es una cartografia que permet visibilitzar tots els espais de creació i producció que operen al nostre territori. Es una eina viva, en constant mutació-actualització que requereix d’una revisió constant i permanent. Integren aquesta comissió: Clara Garí, Fernando González, David Marín.